2011. november 21., hétfő

X-Faktor


Hétvégén lezajlott a X-Faktor aktuális része. Ami után már csak 6-an maradtak. "Zúzzunk az éjszakába". Ez volt a szlogen. Van két olyan szereplő a műsorban akiknek kimondottan szurkolok. Sokan úgy nyilatkoznak hogy mennyire gagyi az egész mindenki szarul énekel, meg egyébként is nem is nézem.

Ez a tipikus "Győzike-Show szindróma" senki se nézi de mindenki képben van. A két kedvencem Muri Enikő és Kocsis Tibor. Mellettük még szót érdemel Tarány Tamás is akinek az előadása annyira nem tetszik, de a hangja annál inkább. A többi előadó nálam a mehet haza kategória.

Bár a kis Kováts Verának is vannak jó pillanatai. A Rocktenors egyenesen idegesít. Ugyanezt az érzést váltja ki belőlem Baricz Gergő is aki össze-vissza ugrál a szímpadon és még hangja sem nagyon van. A végére hagytam LIL C.-t akire ha ránéztem és hallgattam kb: Mickey-egér jutott az eszembe.

A versenyen kívül meghívott "vendég" volt FLUOR és a számomra teljesen ismeretlen együttes a " THE CARBONFOOLS". FLUOR katasztrófa volt. Kár hogy nem mutatták a mentorok fejét a "mű" alatt amit előadott.

Viszont a a CARBONFOOLS nekem elsőre nagyon tetszett. Még nem néztem utána a többi számaiknak, de biztos meg fogom tenni.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése