2011. november 30., szerda

iphone 4s - garancia - jimnie.hu

Hát végre a mai napon megérkezett a telefonom......
Előzmény:
Eladtam az iphone4-et meglehetősen jó áron. Ez az értékesítés az miatt történt meg, mert szerettem volna szert tenni az új változatra (4S). Amíg nem jön ki az új addig érdemes eladni a régi változatot. Miután eladtam, megrendeltem a 4S-t. Elkezdtem használni, de már akkor olvastam fórumokban, hogy bizonyos esetekben a Telenoros SIM kártyákkal nem igazán működik a telefon. Pont kapóra jött hogy egy kedves barátom szintén vásárolt a termékből és neki nem igazán működött a telefon a flottás Telenor kártyával. Megkért, hogy vigyem el az én telefonomat és próbáljuk ki az ő SIM kártyáját az én készülékemben. Kipróbáltuk és sajnos nálam sem működött. Kb, 5 perc használat után kiírta hogy "INVALID SIM". Akkor jött az ötlet, hogy én is bejelentem a hibát az APPLE telefonos ügyfélszolgálatánál. 10 perc telefonbeszélgetés után a hölgy a vonal másik végén kiállított a rendszerükben egy cserét, ami annyit jelentett hogy csomagoljam be a telefont és ő küldi a futárt. A futár 2 napon belül megjött. Rögtön utána emailben kaptam az értesítést, hogy elindították Hollandiából a másik iphone-t. Mindössze 1 napig nem volt telefonom. A mai napon meg is érkezett a készülék amit már itthon nyomkodok, persze a telenoros tesztet hamarosan meg fogom ejteni.
Mindenesetre nem jó hogy egy csúcskategóriás telefonnal ilyen gond van, de az APPLE garanciális ügyintézésre csak annyit tudok mondani hogy "NAGYON KORREKT".MÁS:
Régen volt egy domain-em amit több év után lemondtam, de most mivel kedvem támadt blogot írni úgy gondoltam, hogy visszaszerzem a címet. Szerencsére senki sem bitorolta, így gyorsan kaptam az alkalmon és bejegyeztettem. Innentől fogva a blogomat ezen a címen tudjátok elérni:

http://jimnie.huNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése