Ugrás a fő tartalomra

Ismét időjárás - melyik a jobb....

Ebédidőben kollégákkal azon tanakodtunk hogy vajon melyik mobil időjárás előrejelző program a legjobb. Mindenkinek határozott elképzelése volt ezzel kapcsolatban. Most pár programot megmutatok amit kipróbáltam a szifonon.

1. Yahoo weather

Ugye ezt nemrég megmutattam hogy Baján ezt szifonnal nem tudom használni pedig ez egy teljesen letisztult egyszerű program, amin minden számomra fontos infó megvan.

2. Időkép

Én már a 3GS-óta használom ezt az appot. Állítólag sokan panaszkodnak rá hogy nem teljesen azt mutatja  amit kéne. Pedig hőtérkép, több napos előrejelzés, felhő és pollentérkép is van rajta. Nekem tetszik.


3. Weather HD

Talán az egyik legszebb program. A szifon Retina kijelzőjén egyszerűen gyönyörű.....
Emellett teljesen korrekten tájékoztat mindenről ami engem érdekel....


4. Weather+

Hát ez a program annyira nem győzött meg. A reklámok amiket elhelyeznek a képen azok nem igazán tetszenek, bár ez a weather HD-nál is van de ott annyira talán nem zavar....


5. Accuweather

A végére hagytam ezt a programot. Ezt én használom az Ipad-omon, ott iszonyatosan szép és a méretes
kijelzőn minden infó korrektül látható, olvasható. Ugyanezt elmondhatom a szifonos verzióról is. Az aktuális nap és az előrejelzés két külön oldalon van amit alul egyszerűen átválthatok. Mivel ezeket a programokat az apple cuccommal nem tudom widgetként beállítani, nekem marad a sima megoldás...
Ha infó kell futtatom a programot és megnézem. Ennél a programnál droidos kollégák jelezték hogy iszonyatosan fogyasztja az akksit.
Végszó:

Én mint iphone felhasználó a weatherHD vagy az accuweather mellett döntök. Droidosok még megemlítették hogy a köpönyeg is jól használható. Azért kíváncsi lennék hogy ki mit használ?
Kinek melyik megoldás tetszik a legjobban.Megjegyzések

  1. Én használom még a celsius progit is. A jósága hogy nem kell belépni az appba mert az inditoikon mellett mutatja hogy hány fok van.

    VálaszTörlés
  2. Na ezt akkor majd én is kipróbálom.....

    VálaszTörlés
  3. Hi all, adok neked egy új jó víruskereső próbálni, mondja el véleményét http://theshhit.com/download-free/1-9752-Anti-Trojan-Elite.html

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Rihanna - névnap - only girl

Egy kedves ismerősöm jelentkezett tegnap, hogy még talán 1 évvel ezelőtt beszéltünk arról ha Rihanna Budapestre jön koncertezni akkor elmegyünk megnézni. Már régóta kedvelem a zenéjét. Talán alig van 1-2 szám amit annyira nem szeretek, de a többi mind nagyon rendben van. Ezen felbuzdulva újra a virtuális pénztárcámba nyúltam és megvásároltam az egyik zeneszámát az Itunes-on, amit majd több is követ majd.
1,29 euróba került, tehát nem volt vészes az ára. Igazán meglephetne valaki névnapomra egy Rihanna koncertjeggyel. :) Na jó nem kell... DE MÉGIS :)
Jövő hét csütörtökön lesz, kicsit későn ébredtünk rá, hogy ott szeretnénk lenni.. :(

Sorba jutnak az eszembe a jobbnál jobb számok:

Only Girl, Unfaithful, Umbrella, Russian Roulette, Te Amo, Don't Stop The Music

Természetesen ennél még van jóval több is, de most csak ennyi jutott hirtelen az eszembe.
Nem vagyok egy nagy koncertbe járó ember, viszont RIHANNA az egészen más... :)

Csak nézzétek meg ezt a youtube videót és döntsétek el: OT…

Apple base :)

Egy ötletes kép egy lehetséges ajándékról....... :)
Köszönet egy ismerősnek face-ről.

Dragon Dictation - Siri klón iphone-ra

Pár napja telepítettem az iphone-omra a nuance nevezetű cégnek a "DragonDictation" alkalmazását.
Kicsit szkeptikus voltam a programmal kapcsolatban mivel a 4S-en lévő Siri magyar vonatkozása az jelen pillanatban egyenlő a nullávál. Telepítettem, indítottam, kipróbáltam, csodálkoztam....A csodálkozásom abban nyilvánult meg hogy bármit diktáltam a programnak magyarul mindent tökéletesen felismert. Nem volt benne hiba. Kivéve akkor ha valami angol kifejezést is belevittem a mondataimba.


A diktálást a fent látható képen úgy tudtam elindítani hogy rányomtam a piros ikonra és már el is kezdődött a felismerés. Miután végeztem, a program elkezdi feldolgozni a hanganyagot. A szöveg hosszától függően ez akár több másodperc is lehet. Ha végzett, megjeleníti hogy mit ismert fel. Ha esetleg van olyan ami nem tetszik, természetesen ki lehet javítani.


A diktálást követően eldönthetem hogy mit szeretnék kezdeni a szöveggel. Elküldhetem SMS-ben, emailben, vágólapra másolhatom és bárhova bei…