2011. november 18., péntek

Ismét időjárás - melyik a jobb....

Ebédidőben kollégákkal azon tanakodtunk hogy vajon melyik mobil időjárás előrejelző program a legjobb. Mindenkinek határozott elképzelése volt ezzel kapcsolatban. Most pár programot megmutatok amit kipróbáltam a szifonon.

1. Yahoo weather

Ugye ezt nemrég megmutattam hogy Baján ezt szifonnal nem tudom használni pedig ez egy teljesen letisztult egyszerű program, amin minden számomra fontos infó megvan.

2. Időkép

Én már a 3GS-óta használom ezt az appot. Állítólag sokan panaszkodnak rá hogy nem teljesen azt mutatja  amit kéne. Pedig hőtérkép, több napos előrejelzés, felhő és pollentérkép is van rajta. Nekem tetszik.


3. Weather HD

Talán az egyik legszebb program. A szifon Retina kijelzőjén egyszerűen gyönyörű.....
Emellett teljesen korrekten tájékoztat mindenről ami engem érdekel....


4. Weather+

Hát ez a program annyira nem győzött meg. A reklámok amiket elhelyeznek a képen azok nem igazán tetszenek, bár ez a weather HD-nál is van de ott annyira talán nem zavar....


5. Accuweather

A végére hagytam ezt a programot. Ezt én használom az Ipad-omon, ott iszonyatosan szép és a méretes
kijelzőn minden infó korrektül látható, olvasható. Ugyanezt elmondhatom a szifonos verzióról is. Az aktuális nap és az előrejelzés két külön oldalon van amit alul egyszerűen átválthatok. Mivel ezeket a programokat az apple cuccommal nem tudom widgetként beállítani, nekem marad a sima megoldás...
Ha infó kell futtatom a programot és megnézem. Ennél a programnál droidos kollégák jelezték hogy iszonyatosan fogyasztja az akksit.
Végszó:

Én mint iphone felhasználó a weatherHD vagy az accuweather mellett döntök. Droidosok még megemlítették hogy a köpönyeg is jól használható. Azért kíváncsi lennék hogy ki mit használ?
Kinek melyik megoldás tetszik a legjobban.5 megjegyzés:

  1. Én használom még a celsius progit is. A jósága hogy nem kell belépni az appba mert az inditoikon mellett mutatja hogy hány fok van.

    VálaszTörlés
  2. Na ezt akkor majd én is kipróbálom.....

    VálaszTörlés
  3. Hi all, adok neked egy új jó víruskereső próbálni, mondja el véleményét http://theshhit.com/download-free/1-9752-Anti-Trojan-Elite.html

    VálaszTörlés