Ugrás a fő tartalomra

Ismét időjárás - melyik a jobb....

Ebédidőben kollégákkal azon tanakodtunk hogy vajon melyik mobil időjárás előrejelző program a legjobb. Mindenkinek határozott elképzelése volt ezzel kapcsolatban. Most pár programot megmutatok amit kipróbáltam a szifonon.

1. Yahoo weather

Ugye ezt nemrég megmutattam hogy Baján ezt szifonnal nem tudom használni pedig ez egy teljesen letisztult egyszerű program, amin minden számomra fontos infó megvan.

2. Időkép

Én már a 3GS-óta használom ezt az appot. Állítólag sokan panaszkodnak rá hogy nem teljesen azt mutatja  amit kéne. Pedig hőtérkép, több napos előrejelzés, felhő és pollentérkép is van rajta. Nekem tetszik.


3. Weather HD

Talán az egyik legszebb program. A szifon Retina kijelzőjén egyszerűen gyönyörű.....
Emellett teljesen korrekten tájékoztat mindenről ami engem érdekel....


4. Weather+

Hát ez a program annyira nem győzött meg. A reklámok amiket elhelyeznek a képen azok nem igazán tetszenek, bár ez a weather HD-nál is van de ott annyira talán nem zavar....


5. Accuweather

A végére hagytam ezt a programot. Ezt én használom az Ipad-omon, ott iszonyatosan szép és a méretes
kijelzőn minden infó korrektül látható, olvasható. Ugyanezt elmondhatom a szifonos verzióról is. Az aktuális nap és az előrejelzés két külön oldalon van amit alul egyszerűen átválthatok. Mivel ezeket a programokat az apple cuccommal nem tudom widgetként beállítani, nekem marad a sima megoldás...
Ha infó kell futtatom a programot és megnézem. Ennél a programnál droidos kollégák jelezték hogy iszonyatosan fogyasztja az akksit.
Végszó:

Én mint iphone felhasználó a weatherHD vagy az accuweather mellett döntök. Droidosok még megemlítették hogy a köpönyeg is jól használható. Azért kíváncsi lennék hogy ki mit használ?
Kinek melyik megoldás tetszik a legjobban.Megjegyzések

  1. Én használom még a celsius progit is. A jósága hogy nem kell belépni az appba mert az inditoikon mellett mutatja hogy hány fok van.

    VálaszTörlés
  2. Na ezt akkor majd én is kipróbálom.....

    VálaszTörlés
  3. Hi all, adok neked egy új jó víruskereső próbálni, mondja el véleményét http://theshhit.com/download-free/1-9752-Anti-Trojan-Elite.html

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Rihanna - névnap - only girl

Egy kedves ismerősöm jelentkezett tegnap, hogy még talán 1 évvel ezelőtt beszéltünk arról ha Rihanna Budapestre jön koncertezni akkor elmegyünk megnézni. Már régóta kedvelem a zenéjét. Talán alig van 1-2 szám amit annyira nem szeretek, de a többi mind nagyon rendben van. Ezen felbuzdulva újra a virtuális pénztárcámba nyúltam és megvásároltam az egyik zeneszámát az Itunes-on, amit majd több is követ majd.
1,29 euróba került, tehát nem volt vészes az ára. Igazán meglephetne valaki névnapomra egy Rihanna koncertjeggyel. :) Na jó nem kell... DE MÉGIS :)
Jövő hét csütörtökön lesz, kicsit későn ébredtünk rá, hogy ott szeretnénk lenni.. :(

Sorba jutnak az eszembe a jobbnál jobb számok:

Only Girl, Unfaithful, Umbrella, Russian Roulette, Te Amo, Don't Stop The Music

Természetesen ennél még van jóval több is, de most csak ennyi jutott hirtelen az eszembe.
Nem vagyok egy nagy koncertbe járó ember, viszont RIHANNA az egészen más... :)

Csak nézzétek meg ezt a youtube videót és döntsétek el: OT…

Apple és az okosTV :)

Már régebb óta lehetett hallani hogy az Apple szívesen beszállna a TV bizniszbe. Konkrét dolgokat  nem lehetett eddig tudni. Elég sok almával foglalkozó oldalt szoktam megnézni, mert nagyon érdekelnek a termékei. A legújabb infóban már az is szerepel, hogy 3 fajta méretben lesz a TV, 81-140cm méretek között. Nyilván az OS egyértelmű, de még a pontos hardverről mindenki csak találgat. Olyan hírmorzsák is vannak, amiben azzal foglalkoznak, hogy milyen processzor is lesz benne. Mindenesetre érdekes lenne egy SIRI által vezérelt TV. A design sem lenne elhanyagolható, mert az Apple mindig is foglalkozott azzal, hogy hogyan néz ki egy termékük.
Nagyon kíváncsian várom. Most, hogy a készülékek már beestek egy olyan árkategóriába amit több ember is megengedhet magának, nyilván az Apple sem tehetimeg, hogy aranyárban adja a TV-jét. Bár mondjuk sose az alacsony árairól volt híres a cég. Azért bizony szívesen  elfogadnék egy APPLE TV-t a lakásomba. :)

NA MAJD JÖVŐRE MINDEN KIDERÜL :)myon & shane 54 - a magyar siker

Ak ismer az tudja milyen zenéket szeretek elsősorban. Most itt pár ismerős egyből mondaná hogy amiket én hallgatok az nem is zene, hanem zaj. Na mindegy. Mostanában fedeztem fel egy párost akik szülőhazámból származnak és egy ideje már nagyon minőségi zenét csinálnak. Itthon szinte alig lehet hallani róluk, mivel ezt a zenét nem nagyon lehet hallani magyar rádiókban. :(

A duó neve: myon & shane 54
Myon-ról nem nagyon hallottam még, de shane54-ről igen. Ő nem más mint Császár Előd aki annak idején énekelt az FLM bandában.Róla természetesen a zene iránt kevésbé érdeklődőnek a halálos baleset jut eszébe amit okozott. Ettől most elvonatkoztatok, mindenkinek megvan róla a véleménye.
Először a youtube-on néztem utána és minél több mixet hallgattam meg egyre jobban tetszett amit láttam és hallottam. Mac-et használok így egyből jött az ötlet nézzünk utána az ITUNES-ba. Meglepetésemre tele van myon & shane 54 podcastokkal. Szám szerint most tart a 103-iknál. Emellet videók is vannak am…