2011. november 20., vasárnap

Kint van a megamix - myon & shane 54

Ami eddig csak itunes-ban volt elérhető, az tegnap óta kint van a youtube-on is. Érdemes végignézni és végighallgatni.

2 megjegyzés:

 1. Igen igen ...Myon and Shane 54. Az még inkább büszkeséggel tölti el az embert, hogy nem csak a trance kedvelő emberek között örvend hatalmas sikernek, hanem a "kollégáik" részéről is sok elismerést kapnak. Itt most nem a kis hazánkban működő "DJ"-kről beszélek, mert azok ilyen itthon "celebkedő" a kis sáros dagonyában működő kis királyok. Nemzetközi szinten ezzel a teljesítménnyel nem állják meg a helyüket. Szolgai módon kielégítik azt a fajta zenei "igényt" amit a hazai közönség zöme kíván ami kb a "Háuszból" rosszabb esetben a rádiókban már hallott számok szigorú 1/4 vagy 1/8 -os basszus ütemével felturbozótt "tracekből" áll. No de elismerés...amiben részesültek például Armin van Buuren bácsitől, aki az "A State Of Trance" (hetente jelentkező 2 órás radioshow)500 -ik 5 helyszínes turnéjára az elsők között hívta el őket. (alábbi linkben látható 1 video report)

  http://www.youtube.com/watch?v=A-ufJAEnvP4

  de említhetném pl Ferry Corstent, vagy Above and Beyond csapatot. (BBC radon szintén heti rendszerességgel működő 2 órás showjuk van ..valami Ibizán a nyári Anjunabeats szervezői)

  Szóval elismerésből nincs hiány, kivéve itthon ahol ugye "pavlovi" reflexünk híven kidobjuk itthonról azt ami igazán értékes és jó.

  S a végére lábjegyzetben: (Jola Eidostól egy mid videoban mind zenében remekül összevággott munka melyben többször is "felcsendülnek" Myon & Shane 54 mixek.

  http://www.youtube.com/watch?v=AqNA79mAQwQ

  Jó zene hallgatást!

  VálaszTörlés
 2. Igen igen..myon and shane 54. Igazi siker, és ami legjobb hogy a "kollégák" is elismerik őket. Itt most nem a hazai "dj iparban celebkedő zenebonázóinkról van szó, akiknek külföldön a hírüket sem hallották", hanem pl Armin van Buuren (aki az 500. A State Of Trance turnéjára első között hívta el őket. (video alább)

  http://www.youtube.com/watch?v=A-ufJAEnvP4

  vagy például Ferry Corsten bácsi, Above and Beyond csapat (heti rendszerességgel jelentkeznek 2 órás radio showwal a BBC radio -n + az Ibizán nyárion megrendezett Anjunabeats szervezői) és etc etc a teljesség igénye nélkül. Sajnos a hazai fellépéseikre nem nagyon kerül sor, tekintve a hazai partyra járó közönség zenei színvonalát ami kifúj a "háuszban" és/vagy rosszabb esetben a rádióban hallott szerencsétlenségek "háusszá" mixelt verzióiban.
  Szóval ez jutott nekünk, 2 híres magyar zenész akik itthon mégsem híresek. Többen ismerik őket in da USA, mint itthon ... ez mondjuk tipikusan magyar betegség:)

  na de mindegy is. Sorok zázása képpen egy kis ízelítő Jola Eidos munkáiból..a 32# episode ..amiben a video s zene tökéletes összhangban van. Ebben az epizódban is többször is visszatérő elemként tűnnek fel M&Sh54 mixei, elismerve tehetségüket.

  http://www.youtube.com/watch?v=AqNA79mAQwQ

  VálaszTörlés