Ugrás a fő tartalomra

Kint van a megamix - myon & shane 54

Ami eddig csak itunes-ban volt elérhető, az tegnap óta kint van a youtube-on is. Érdemes végignézni és végighallgatni.

Megjegyzések

 1. Igen igen ...Myon and Shane 54. Az még inkább büszkeséggel tölti el az embert, hogy nem csak a trance kedvelő emberek között örvend hatalmas sikernek, hanem a "kollégáik" részéről is sok elismerést kapnak. Itt most nem a kis hazánkban működő "DJ"-kről beszélek, mert azok ilyen itthon "celebkedő" a kis sáros dagonyában működő kis királyok. Nemzetközi szinten ezzel a teljesítménnyel nem állják meg a helyüket. Szolgai módon kielégítik azt a fajta zenei "igényt" amit a hazai közönség zöme kíván ami kb a "Háuszból" rosszabb esetben a rádiókban már hallott számok szigorú 1/4 vagy 1/8 -os basszus ütemével felturbozótt "tracekből" áll. No de elismerés...amiben részesültek például Armin van Buuren bácsitől, aki az "A State Of Trance" (hetente jelentkező 2 órás radioshow)500 -ik 5 helyszínes turnéjára az elsők között hívta el őket. (alábbi linkben látható 1 video report)

  http://www.youtube.com/watch?v=A-ufJAEnvP4

  de említhetném pl Ferry Corstent, vagy Above and Beyond csapatot. (BBC radon szintén heti rendszerességgel működő 2 órás showjuk van ..valami Ibizán a nyári Anjunabeats szervezői)

  Szóval elismerésből nincs hiány, kivéve itthon ahol ugye "pavlovi" reflexünk híven kidobjuk itthonról azt ami igazán értékes és jó.

  S a végére lábjegyzetben: (Jola Eidostól egy mid videoban mind zenében remekül összevággott munka melyben többször is "felcsendülnek" Myon & Shane 54 mixek.

  http://www.youtube.com/watch?v=AqNA79mAQwQ

  Jó zene hallgatást!

  VálaszTörlés
 2. Igen igen..myon and shane 54. Igazi siker, és ami legjobb hogy a "kollégák" is elismerik őket. Itt most nem a hazai "dj iparban celebkedő zenebonázóinkról van szó, akiknek külföldön a hírüket sem hallották", hanem pl Armin van Buuren (aki az 500. A State Of Trance turnéjára első között hívta el őket. (video alább)

  http://www.youtube.com/watch?v=A-ufJAEnvP4

  vagy például Ferry Corsten bácsi, Above and Beyond csapat (heti rendszerességgel jelentkeznek 2 órás radio showwal a BBC radio -n + az Ibizán nyárion megrendezett Anjunabeats szervezői) és etc etc a teljesség igénye nélkül. Sajnos a hazai fellépéseikre nem nagyon kerül sor, tekintve a hazai partyra járó közönség zenei színvonalát ami kifúj a "háuszban" és/vagy rosszabb esetben a rádióban hallott szerencsétlenségek "háusszá" mixelt verzióiban.
  Szóval ez jutott nekünk, 2 híres magyar zenész akik itthon mégsem híresek. Többen ismerik őket in da USA, mint itthon ... ez mondjuk tipikusan magyar betegség:)

  na de mindegy is. Sorok zázása képpen egy kis ízelítő Jola Eidos munkáiból..a 32# episode ..amiben a video s zene tökéletes összhangban van. Ebben az epizódban is többször is visszatérő elemként tűnnek fel M&Sh54 mixei, elismerve tehetségüket.

  http://www.youtube.com/watch?v=AqNA79mAQwQ

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Rihanna - névnap - only girl

Egy kedves ismerősöm jelentkezett tegnap, hogy még talán 1 évvel ezelőtt beszéltünk arról ha Rihanna Budapestre jön koncertezni akkor elmegyünk megnézni. Már régóta kedvelem a zenéjét. Talán alig van 1-2 szám amit annyira nem szeretek, de a többi mind nagyon rendben van. Ezen felbuzdulva újra a virtuális pénztárcámba nyúltam és megvásároltam az egyik zeneszámát az Itunes-on, amit majd több is követ majd.
1,29 euróba került, tehát nem volt vészes az ára. Igazán meglephetne valaki névnapomra egy Rihanna koncertjeggyel. :) Na jó nem kell... DE MÉGIS :)
Jövő hét csütörtökön lesz, kicsit későn ébredtünk rá, hogy ott szeretnénk lenni.. :(

Sorba jutnak az eszembe a jobbnál jobb számok:

Only Girl, Unfaithful, Umbrella, Russian Roulette, Te Amo, Don't Stop The Music

Természetesen ennél még van jóval több is, de most csak ennyi jutott hirtelen az eszembe.
Nem vagyok egy nagy koncertbe járó ember, viszont RIHANNA az egészen más... :)

Csak nézzétek meg ezt a youtube videót és döntsétek el: OT…

Apple base :)

Egy ötletes kép egy lehetséges ajándékról....... :)
Köszönet egy ismerősnek face-ről.