Ugrás a fő tartalomra

Iphone 4s


Na elkezdem…..

Most szombaton lesz 2 hete hogy megjött a telefonom.  Mivel ez volt az első apple.hu-s
rendelésem teljes izgalomban vártam a készüléket. Az egyik szombaton váratlanul meg is érkezett a teló. Előtte már hallottam gondokat a telenoros sim kártyákkal, úgyhogy teljesen baparáztam hogy hogy fog menni a T-s kártyámmal. Hazaértem melóból, gyorsan belepattintottam a kártyát és lőn csoda működik :)
Ezek után elkezdtem használni. 
Azt kell hogy mondjam hogy a sima 4-eshez képest nagyon pörög a telefon.
Nem gondoltam volna hogy az előzőhöz képest még tudnak rajta javítani.
A programok, a beállítások, minden sokkal gyorsabban reagál……….
A külsőről nemhiszem hogy sokat kell beszélnem, az teljesen ugyanaz.
Kivéve az antenna kialakítás. Az változott, reméljük előnyére.
A probléma az az akksi üzemidő ami feltűnt hogy sokkal kevesebb mint az elődjénél.
Sokat olvastam utána hogy mitől lehet . Úgy tűnik hogy szoftveres és igyekszenek minél hamarabb kijavítani. Az 5.0.1 egyenlőre nekem nem oldotta meg. Majd talán a következő frissítés.
Mindenesetre jó hogy nem hardveres :)
Viszont ami nagyon tetszik az az új szoftver amivel sok újdonság is jött amit itt most nem akarok felsorolni.
Tehát az első benyomások nagyon jók……...
Az akksi üzemidőt tudtam növelni ha a GPS-t kikapcsolom….de ugye anélkül sok program nem igazán hozza a formáját, tehát marad a remény a szoftveres megoldásra.

Egyenlőre ennyi jutott eszembe, majd ha valami beugrik megosztom……


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Rihanna - névnap - only girl

Egy kedves ismerősöm jelentkezett tegnap, hogy még talán 1 évvel ezelőtt beszéltünk arról ha Rihanna Budapestre jön koncertezni akkor elmegyünk megnézni. Már régóta kedvelem a zenéjét. Talán alig van 1-2 szám amit annyira nem szeretek, de a többi mind nagyon rendben van. Ezen felbuzdulva újra a virtuális pénztárcámba nyúltam és megvásároltam az egyik zeneszámát az Itunes-on, amit majd több is követ majd.
1,29 euróba került, tehát nem volt vészes az ára. Igazán meglephetne valaki névnapomra egy Rihanna koncertjeggyel. :) Na jó nem kell... DE MÉGIS :)
Jövő hét csütörtökön lesz, kicsit későn ébredtünk rá, hogy ott szeretnénk lenni.. :(

Sorba jutnak az eszembe a jobbnál jobb számok:

Only Girl, Unfaithful, Umbrella, Russian Roulette, Te Amo, Don't Stop The Music

Természetesen ennél még van jóval több is, de most csak ennyi jutott hirtelen az eszembe.
Nem vagyok egy nagy koncertbe járó ember, viszont RIHANNA az egészen más... :)

Csak nézzétek meg ezt a youtube videót és döntsétek el: OT…

Apple és az okosTV :)

Már régebb óta lehetett hallani hogy az Apple szívesen beszállna a TV bizniszbe. Konkrét dolgokat  nem lehetett eddig tudni. Elég sok almával foglalkozó oldalt szoktam megnézni, mert nagyon érdekelnek a termékei. A legújabb infóban már az is szerepel, hogy 3 fajta méretben lesz a TV, 81-140cm méretek között. Nyilván az OS egyértelmű, de még a pontos hardverről mindenki csak találgat. Olyan hírmorzsák is vannak, amiben azzal foglalkoznak, hogy milyen processzor is lesz benne. Mindenesetre érdekes lenne egy SIRI által vezérelt TV. A design sem lenne elhanyagolható, mert az Apple mindig is foglalkozott azzal, hogy hogyan néz ki egy termékük.
Nagyon kíváncsian várom. Most, hogy a készülékek már beestek egy olyan árkategóriába amit több ember is megengedhet magának, nyilván az Apple sem tehetimeg, hogy aranyárban adja a TV-jét. Bár mondjuk sose az alacsony árairól volt híres a cég. Azért bizony szívesen  elfogadnék egy APPLE TV-t a lakásomba. :)

NA MAJD JÖVŐRE MINDEN KIDERÜL :)myon & shane 54 - a magyar siker

Ak ismer az tudja milyen zenéket szeretek elsősorban. Most itt pár ismerős egyből mondaná hogy amiket én hallgatok az nem is zene, hanem zaj. Na mindegy. Mostanában fedeztem fel egy párost akik szülőhazámból származnak és egy ideje már nagyon minőségi zenét csinálnak. Itthon szinte alig lehet hallani róluk, mivel ezt a zenét nem nagyon lehet hallani magyar rádiókban. :(

A duó neve: myon & shane 54
Myon-ról nem nagyon hallottam még, de shane54-ről igen. Ő nem más mint Császár Előd aki annak idején énekelt az FLM bandában.Róla természetesen a zene iránt kevésbé érdeklődőnek a halálos baleset jut eszébe amit okozott. Ettől most elvonatkoztatok, mindenkinek megvan róla a véleménye.
Először a youtube-on néztem utána és minél több mixet hallgattam meg egyre jobban tetszett amit láttam és hallottam. Mac-et használok így egyből jött az ötlet nézzünk utána az ITUNES-ba. Meglepetésemre tele van myon & shane 54 podcastokkal. Szám szerint most tart a 103-iknál. Emellet videók is vannak am…