Ugrás a fő tartalomra

Star Wars - karácsony - ajándék

Nemsokára itt a karácsony. Kezdhetünk gondolkodni hogy kit mivel lepjünk meg az ünnepre. Pár hete láttam meg a neten ezt a remek csodát. Aki megszállott Star Wars rajongó az bizonyára értékelni fogja. :)
Ezt az usb hubot én is szívesen látnám az asztalomon. A leírásban feltűnt hogy ha bármi eszközt dugsz rá Darth Vader jellegzetes levegő vételét hallhatjuk. Elsőre ez jónak tűnik, de ha mondjuk minden nap kb 10-20 alkalommal csinálod ezt akkor lehet hogy az idegeidre megy....... ki tudja......
Az ára nem olcsó, de egy igazi rajongónak ez egy igazi csemege lehet. (katt a képre)
Darth Vadert a bigyóshopban tudod megrendelni, bár most ahogy látom készlethiány :(

A másik szintén SW rajongóknak ajánlható. Ehhez viszont nem árt ha van full HD-s TV-d, meg valami jó minőségű Blu-ray lejátszód. Az ára szintén nem olcsó, de ezért a tiéd lehet a komplett SAGA a lehető legjobb minőségben..... Kezdjünk el gyűjteni rá....


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Rihanna - névnap - only girl

Egy kedves ismerősöm jelentkezett tegnap, hogy még talán 1 évvel ezelőtt beszéltünk arról ha Rihanna Budapestre jön koncertezni akkor elmegyünk megnézni. Már régóta kedvelem a zenéjét. Talán alig van 1-2 szám amit annyira nem szeretek, de a többi mind nagyon rendben van. Ezen felbuzdulva újra a virtuális pénztárcámba nyúltam és megvásároltam az egyik zeneszámát az Itunes-on, amit majd több is követ majd.
1,29 euróba került, tehát nem volt vészes az ára. Igazán meglephetne valaki névnapomra egy Rihanna koncertjeggyel. :) Na jó nem kell... DE MÉGIS :)
Jövő hét csütörtökön lesz, kicsit későn ébredtünk rá, hogy ott szeretnénk lenni.. :(

Sorba jutnak az eszembe a jobbnál jobb számok:

Only Girl, Unfaithful, Umbrella, Russian Roulette, Te Amo, Don't Stop The Music

Természetesen ennél még van jóval több is, de most csak ennyi jutott hirtelen az eszembe.
Nem vagyok egy nagy koncertbe járó ember, viszont RIHANNA az egészen más... :)

Csak nézzétek meg ezt a youtube videót és döntsétek el: OT…

Apple és az okosTV :)

Már régebb óta lehetett hallani hogy az Apple szívesen beszállna a TV bizniszbe. Konkrét dolgokat  nem lehetett eddig tudni. Elég sok almával foglalkozó oldalt szoktam megnézni, mert nagyon érdekelnek a termékei. A legújabb infóban már az is szerepel, hogy 3 fajta méretben lesz a TV, 81-140cm méretek között. Nyilván az OS egyértelmű, de még a pontos hardverről mindenki csak találgat. Olyan hírmorzsák is vannak, amiben azzal foglalkoznak, hogy milyen processzor is lesz benne. Mindenesetre érdekes lenne egy SIRI által vezérelt TV. A design sem lenne elhanyagolható, mert az Apple mindig is foglalkozott azzal, hogy hogyan néz ki egy termékük.
Nagyon kíváncsian várom. Most, hogy a készülékek már beestek egy olyan árkategóriába amit több ember is megengedhet magának, nyilván az Apple sem tehetimeg, hogy aranyárban adja a TV-jét. Bár mondjuk sose az alacsony árairól volt híres a cég. Azért bizony szívesen  elfogadnék egy APPLE TV-t a lakásomba. :)

NA MAJD JÖVŐRE MINDEN KIDERÜL :)