Ugrás a fő tartalomra

Tolvai - Tóth - teccik

Nagyon ritkán szoktam magyar előadókat meghallgatni youtube-on, de most találtam két olyan számot is ami megnyerte a tetszésemet. Az egyik "Tolvai Renáta - Hagylak menni"  a másik "Tóth Gabi - Jöjj még"
című száma. Renátának a hangja nagyon tetszik meg a szám is amit énekel. Minél többet hallgatom annál jobban..... Tóth Gabi aboszolút nem volt nekem szimpatikus főleg azóta, hogy szerepelt a CELEB VAGYOK MENTS KI INNEN - című műsorban. Ellenben ez a száma függetlenül az ő személyétől nagyon tetszik. Ez persze nem jelenti azt hogy innentől fogva majd csak ilyen zenéket hallgatok majd, de ez a két szám meggyőzött arról hogy a magyar zeneipar sem teljesen reménytelen. Vannak jó hangú énekesek és énekesnők.

Az alábbi két képre kattintva megnézheted és hallgathatod a számokat!!!
Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Rihanna - névnap - only girl

Egy kedves ismerősöm jelentkezett tegnap, hogy még talán 1 évvel ezelőtt beszéltünk arról ha Rihanna Budapestre jön koncertezni akkor elmegyünk megnézni. Már régóta kedvelem a zenéjét. Talán alig van 1-2 szám amit annyira nem szeretek, de a többi mind nagyon rendben van. Ezen felbuzdulva újra a virtuális pénztárcámba nyúltam és megvásároltam az egyik zeneszámát az Itunes-on, amit majd több is követ majd.
1,29 euróba került, tehát nem volt vészes az ára. Igazán meglephetne valaki névnapomra egy Rihanna koncertjeggyel. :) Na jó nem kell... DE MÉGIS :)
Jövő hét csütörtökön lesz, kicsit későn ébredtünk rá, hogy ott szeretnénk lenni.. :(

Sorba jutnak az eszembe a jobbnál jobb számok:

Only Girl, Unfaithful, Umbrella, Russian Roulette, Te Amo, Don't Stop The Music

Természetesen ennél még van jóval több is, de most csak ennyi jutott hirtelen az eszembe.
Nem vagyok egy nagy koncertbe járó ember, viszont RIHANNA az egészen más... :)

Csak nézzétek meg ezt a youtube videót és döntsétek el: OT…

Apple base :)

Egy ötletes kép egy lehetséges ajándékról....... :)
Köszönet egy ismerősnek face-ről.