Ugrás a fő tartalomra

Vége az évnek - Forma1

Nagyon régóta vagyok Ferrari rajongó, függetlenül attól hogy éppen ki vezeti a vörös szépségeket. Ez az idei évad számomra nagyon nagy csalódás volt. Egyszerűen nem tudtak összerakni egy normális versenyképes autót. Amíg a Ferrari szenvedt, addig a RedBull és a Mclaren egymás között osztogatta a helyezéseket. Vettelre nem lehet panasza a RedBullnak mert mindent megtett a sikerért és ez be is jött nekik. 15 elsőség az időmérőn, ez nem semmi. Egymás után 2 világbajnoki cím. Ha a következő évben is ilyen domináns lesz akkor egy újabb Schumacheri időszak köszönt ránk. Na ezt én nem nagyon szeretném.
Azért azt kíváncsian várom hogy mikor ébred fel a Ferrari hogy Massa ideje lejárt a csapatnál. Egyszerűen a versenyeken olyan mintha ott sem lenne. Óriási különbség van Alonso és Massa között. Helyére egy jó gyors, talán fiatal pilóta kellene akiben ég a tűz. Szerencsétlen Alonso pedig próbál mindig kitalálni valamit amivel mentegetni tudja a csapat gyatra teljesítményét. De egy idő után után már nem lehet mire hivatkozni. Hozni kellene az eredményeket.
Talán a diffúzor betiltása azt eredményezheti hogy kicsit közelebb kerülnek a RedBull-hoz. Bár én sose szerettem azt a nézetet hogy tiltsuk be ezt tiltsuk be azt, korlátozzuk a fejlesztéseket. A forma1 pont azért
az autóversenyzés király kategóriája, hogy mindig a legújabb fejlesztések itt jelennek meg amiket később talán a utcai autókban is használni tudnak majd.

Jövőre azért már nagyon szeretnék egy ütőképes csapatot látni a Ferrarinál, bár ez Massával kicsit elképzelhetetlen. Alonso-ban benne van az amivel a csapat tudna győzni, de ahhoz tényleg olyan autó kell amivel ott lehet az elején.

FORZA FERRARI !!!!!


Megjegyzések

  1. Régen sokat néztem F1 -t, sőt mondhatni akár "rajongója" is voltam. nekem tetszett "Schumi era", ennyivel jobb autójuk volt + jobb pilóta ennyi. Akkor kezdődött a "gőgős használtautó kereskedő" szemétkedése (AKA: Bernie Ecclestone, hogy "na büntessük meg már meg azt aki obban elhúz a többiektől". Szívás, ez technikai sportág, s szemben a yankee versenyekkel ahol eléggé szigorúan le van szabályozva ki milyen autót, fejlesztést etc .. használhat (lsd: NASCAR, Indycar); itt nincs. Ez a szabadság volt az ami egyedivé és versenyképessé tette az F1 versenyszériáját a többiekéhez képest, de ezt ő kb. 10 éve sikeresen "kiheréli". Ha meg ennyire az egyenlőség híve, akkor mindenkinek "piros autót" és Go! Ezzel az állandó szabály módosítgatásokkal, változtatásokkal nem igazán tud + eredményt elérni (azt hogy ezt az F1 hű média hogy kommunikálja le egy dolog) de amúgy is: ez egy szubjektív vélemény :D

    de ettől függetlenül detto: Forza Scuderia Ferrari !

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Rihanna - névnap - only girl

Egy kedves ismerősöm jelentkezett tegnap, hogy még talán 1 évvel ezelőtt beszéltünk arról ha Rihanna Budapestre jön koncertezni akkor elmegyünk megnézni. Már régóta kedvelem a zenéjét. Talán alig van 1-2 szám amit annyira nem szeretek, de a többi mind nagyon rendben van. Ezen felbuzdulva újra a virtuális pénztárcámba nyúltam és megvásároltam az egyik zeneszámát az Itunes-on, amit majd több is követ majd.
1,29 euróba került, tehát nem volt vészes az ára. Igazán meglephetne valaki névnapomra egy Rihanna koncertjeggyel. :) Na jó nem kell... DE MÉGIS :)
Jövő hét csütörtökön lesz, kicsit későn ébredtünk rá, hogy ott szeretnénk lenni.. :(

Sorba jutnak az eszembe a jobbnál jobb számok:

Only Girl, Unfaithful, Umbrella, Russian Roulette, Te Amo, Don't Stop The Music

Természetesen ennél még van jóval több is, de most csak ennyi jutott hirtelen az eszembe.
Nem vagyok egy nagy koncertbe járó ember, viszont RIHANNA az egészen más... :)

Csak nézzétek meg ezt a youtube videót és döntsétek el: OT…

Apple base :)

Egy ötletes kép egy lehetséges ajándékról....... :)
Köszönet egy ismerősnek face-ről.