Ugrás a fő tartalomra

Samsung - Apple - harc

Lassan már nem lehet kiigazodni azon, hogy ki-kit perel ezekben a szabadalmi ügyekben. Most viszont a Samsung úgy tűnik kezd egyre lejjebb csúszni és egyre gusztustalanabb reklámokat kiadni. Az egy dolog, hogy egy-két dolgot külsőre lekoppintott az Apple-től a Samsung de hogy nyíltan fikázza az Iphone-t......
Nem is értem erre miért volt szükség.
Itt az egyik reklám:


Leszögezem, hogy volt a kezembe S2 és Galaxy S-is. Külsőre egyik sem győzött meg. A Samsung kijelzője azért tetszett. De a műanyag borítás abszolút nem. Főleg hogy az S2 a csűcskategóriát képviseli a Samsungnál. Kíváncsi vagyok mikor találnak ki másfajta burkolatot mint a műanyag. :(
Ja meg ugye miért is fikázza a Samsung az Iphone-t? Kicsi kijelző? Nekem sokkal jobb, hogy egy kézzel is tudom használni a telefonom nem kell hozzá mind a két kezem. Nincs 4G? Mikorra is fog elterjedni a 4G? Senki sem tudja pontosan.
Talán a Samsung pont az miatt irigykedik mert az ő telefonjainak a debutálását nem várják ennyien mint az Iphone-t. Ez miatt kiadott egy reklámot :), hátha majd a Samsung boltok előtt is ilyen para lesz mint az Apple Store-ok előtt.
Erre a képre kattintva megnézhetitek a videót is :)


Maximum annak örülhetünk, hogy ez a kölcsönös versengés igazi nyertese a felhasználó lesz, hacsak ki nem tiltják egymást az összes országból, aztán majd ki veszi a telefonjaikat? :):)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Rihanna - névnap - only girl

Egy kedves ismerősöm jelentkezett tegnap, hogy még talán 1 évvel ezelőtt beszéltünk arról ha Rihanna Budapestre jön koncertezni akkor elmegyünk megnézni. Már régóta kedvelem a zenéjét. Talán alig van 1-2 szám amit annyira nem szeretek, de a többi mind nagyon rendben van. Ezen felbuzdulva újra a virtuális pénztárcámba nyúltam és megvásároltam az egyik zeneszámát az Itunes-on, amit majd több is követ majd.
1,29 euróba került, tehát nem volt vészes az ára. Igazán meglephetne valaki névnapomra egy Rihanna koncertjeggyel. :) Na jó nem kell... DE MÉGIS :)
Jövő hét csütörtökön lesz, kicsit későn ébredtünk rá, hogy ott szeretnénk lenni.. :(

Sorba jutnak az eszembe a jobbnál jobb számok:

Only Girl, Unfaithful, Umbrella, Russian Roulette, Te Amo, Don't Stop The Music

Természetesen ennél még van jóval több is, de most csak ennyi jutott hirtelen az eszembe.
Nem vagyok egy nagy koncertbe járó ember, viszont RIHANNA az egészen más... :)

Csak nézzétek meg ezt a youtube videót és döntsétek el: OT…

myon & shane 54 - a magyar siker

Ak ismer az tudja milyen zenéket szeretek elsősorban. Most itt pár ismerős egyből mondaná hogy amiket én hallgatok az nem is zene, hanem zaj. Na mindegy. Mostanában fedeztem fel egy párost akik szülőhazámból származnak és egy ideje már nagyon minőségi zenét csinálnak. Itthon szinte alig lehet hallani róluk, mivel ezt a zenét nem nagyon lehet hallani magyar rádiókban. :(

A duó neve: myon & shane 54
Myon-ról nem nagyon hallottam még, de shane54-ről igen. Ő nem más mint Császár Előd aki annak idején énekelt az FLM bandában.Róla természetesen a zene iránt kevésbé érdeklődőnek a halálos baleset jut eszébe amit okozott. Ettől most elvonatkoztatok, mindenkinek megvan róla a véleménye.
Először a youtube-on néztem utána és minél több mixet hallgattam meg egyre jobban tetszett amit láttam és hallottam. Mac-et használok így egyből jött az ötlet nézzünk utána az ITUNES-ba. Meglepetésemre tele van myon & shane 54 podcastokkal. Szám szerint most tart a 103-iknál. Emellet videók is vannak am…