Ugrás a fő tartalomra

Samsung - Apple - harc

Lassan már nem lehet kiigazodni azon, hogy ki-kit perel ezekben a szabadalmi ügyekben. Most viszont a Samsung úgy tűnik kezd egyre lejjebb csúszni és egyre gusztustalanabb reklámokat kiadni. Az egy dolog, hogy egy-két dolgot külsőre lekoppintott az Apple-től a Samsung de hogy nyíltan fikázza az Iphone-t......
Nem is értem erre miért volt szükség.
Itt az egyik reklám:


Leszögezem, hogy volt a kezembe S2 és Galaxy S-is. Külsőre egyik sem győzött meg. A Samsung kijelzője azért tetszett. De a műanyag borítás abszolút nem. Főleg hogy az S2 a csűcskategóriát képviseli a Samsungnál. Kíváncsi vagyok mikor találnak ki másfajta burkolatot mint a műanyag. :(
Ja meg ugye miért is fikázza a Samsung az Iphone-t? Kicsi kijelző? Nekem sokkal jobb, hogy egy kézzel is tudom használni a telefonom nem kell hozzá mind a két kezem. Nincs 4G? Mikorra is fog elterjedni a 4G? Senki sem tudja pontosan.
Talán a Samsung pont az miatt irigykedik mert az ő telefonjainak a debutálását nem várják ennyien mint az Iphone-t. Ez miatt kiadott egy reklámot :), hátha majd a Samsung boltok előtt is ilyen para lesz mint az Apple Store-ok előtt.
Erre a képre kattintva megnézhetitek a videót is :)


Maximum annak örülhetünk, hogy ez a kölcsönös versengés igazi nyertese a felhasználó lesz, hacsak ki nem tiltják egymást az összes országból, aztán majd ki veszi a telefonjaikat? :):)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Rihanna - névnap - only girl

Egy kedves ismerősöm jelentkezett tegnap, hogy még talán 1 évvel ezelőtt beszéltünk arról ha Rihanna Budapestre jön koncertezni akkor elmegyünk megnézni. Már régóta kedvelem a zenéjét. Talán alig van 1-2 szám amit annyira nem szeretek, de a többi mind nagyon rendben van. Ezen felbuzdulva újra a virtuális pénztárcámba nyúltam és megvásároltam az egyik zeneszámát az Itunes-on, amit majd több is követ majd.
1,29 euróba került, tehát nem volt vészes az ára. Igazán meglephetne valaki névnapomra egy Rihanna koncertjeggyel. :) Na jó nem kell... DE MÉGIS :)
Jövő hét csütörtökön lesz, kicsit későn ébredtünk rá, hogy ott szeretnénk lenni.. :(

Sorba jutnak az eszembe a jobbnál jobb számok:

Only Girl, Unfaithful, Umbrella, Russian Roulette, Te Amo, Don't Stop The Music

Természetesen ennél még van jóval több is, de most csak ennyi jutott hirtelen az eszembe.
Nem vagyok egy nagy koncertbe járó ember, viszont RIHANNA az egészen más... :)

Csak nézzétek meg ezt a youtube videót és döntsétek el: OT…

Apple base :)

Egy ötletes kép egy lehetséges ajándékról....... :)
Köszönet egy ismerősnek face-ről.

Dragon Dictation - Siri klón iphone-ra

Pár napja telepítettem az iphone-omra a nuance nevezetű cégnek a "DragonDictation" alkalmazását.
Kicsit szkeptikus voltam a programmal kapcsolatban mivel a 4S-en lévő Siri magyar vonatkozása az jelen pillanatban egyenlő a nullávál. Telepítettem, indítottam, kipróbáltam, csodálkoztam....A csodálkozásom abban nyilvánult meg hogy bármit diktáltam a programnak magyarul mindent tökéletesen felismert. Nem volt benne hiba. Kivéve akkor ha valami angol kifejezést is belevittem a mondataimba.


A diktálást a fent látható képen úgy tudtam elindítani hogy rányomtam a piros ikonra és már el is kezdődött a felismerés. Miután végeztem, a program elkezdi feldolgozni a hanganyagot. A szöveg hosszától függően ez akár több másodperc is lehet. Ha végzett, megjeleníti hogy mit ismert fel. Ha esetleg van olyan ami nem tetszik, természetesen ki lehet javítani.


A diktálást követően eldönthetem hogy mit szeretnék kezdeni a szöveggel. Elküldhetem SMS-ben, emailben, vágólapra másolhatom és bárhova bei…