2011. december 5., hétfő

Samsung - Apple - harc

Lassan már nem lehet kiigazodni azon, hogy ki-kit perel ezekben a szabadalmi ügyekben. Most viszont a Samsung úgy tűnik kezd egyre lejjebb csúszni és egyre gusztustalanabb reklámokat kiadni. Az egy dolog, hogy egy-két dolgot külsőre lekoppintott az Apple-től a Samsung de hogy nyíltan fikázza az Iphone-t......
Nem is értem erre miért volt szükség.
Itt az egyik reklám:


Leszögezem, hogy volt a kezembe S2 és Galaxy S-is. Külsőre egyik sem győzött meg. A Samsung kijelzője azért tetszett. De a műanyag borítás abszolút nem. Főleg hogy az S2 a csűcskategóriát képviseli a Samsungnál. Kíváncsi vagyok mikor találnak ki másfajta burkolatot mint a műanyag. :(
Ja meg ugye miért is fikázza a Samsung az Iphone-t? Kicsi kijelző? Nekem sokkal jobb, hogy egy kézzel is tudom használni a telefonom nem kell hozzá mind a két kezem. Nincs 4G? Mikorra is fog elterjedni a 4G? Senki sem tudja pontosan.
Talán a Samsung pont az miatt irigykedik mert az ő telefonjainak a debutálását nem várják ennyien mint az Iphone-t. Ez miatt kiadott egy reklámot :), hátha majd a Samsung boltok előtt is ilyen para lesz mint az Apple Store-ok előtt.
Erre a képre kattintva megnézhetitek a videót is :)


Maximum annak örülhetünk, hogy ez a kölcsönös versengés igazi nyertese a felhasználó lesz, hacsak ki nem tiltják egymást az összes országból, aztán majd ki veszi a telefonjaikat? :):)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése